Stengods Akvarell Olja Akrylmålningar

Stengods Akvarell Olja Akrylmålningar
Precentkort Prova På Dreja

fredag 24 juli 2009

Hink med skurtrasa

I dag har jag hunnit med mycket. Bakat 3 blåbärspajer, gjort keramik ock städat Den här hinken är i stengods kristallglaserad 14 cm hög o 16 cm i diam. Bra precent.Den såldes sommaren 2010 och hamnade i Mora.

torsdag 16 juli 2009

Skogsromenad bland vargar


I dag på fm.motionerade grannen o jag med stavar i skogen. Vi pratade o skrattade. Lite blåbär såg vi också,men de var inte riktigt mogna. Här skulle nog inte jag vilja gå själv och plocka blåbär sa jag. Hann inte mera än säga det när en annan grannfru kom springande uprörd och rödblommig. Hon hade överraskat 2 vargar som reste sig upp bara några metrar från henne. De bara stod o stirrade på varandra när den ena vargen sprang iväg.Den andra vargen o grannen sprang åt varsitt håll. Hon tyckte den ena vargen hade halsband på sig.

torsdag 2 juli 2009

njut av stillheten


Mina öppettider juni juli augusti är kl 10-20. Permanent konst och keramik utställning med försäljning av Simon 10 år Zandra och mig "Babsan" Finns även smycken i bergkristall och sötvattenpärlor. Koppla utav med en glass och en kopp kaffe i trädgården och njut av stillheten bland blommor och fågelsång

Rabarberpaj


Har bakat 6st rabarberpajer. Receptet hittade jag i en tidning. Den är underbart god.
500g rabarber
150g smör
2 dl vetemjöl
2 dl havregryn
1/2 tsk bakpulver
2 dl strösocker
1/2 dl vispgrädde
1/2 dl sirap
Serveras med vaniljsås
1 Lägg rabarberbitarna i en smord form
2 Smält smöret och rör ner havregryn, mjöl,
bakpulver,socker, grädde och sirap. Bred
blandningen över rabarbern.
3 Grädda mitt i ugnen, ca 25 min